Hvem er bedst til gulvafslibning ifølge dig?

17 April 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er ikke noget, som når man får mundtlige anbefalinger!

Det er noget af det bedste, en erhvervsdrivende kan få, og det er svært at betale for penge, i hvert fald hvis der skal være tale om reelle anbefalinger fra kunder og videre til deres kreds, selvom man jo kan sige, at ens reklamekampagne og gode arbejde helst gerne skulle munde ud i sådan nogle anbefalinger.

For den slags anbefalinger har den bedste troværdighed, når man skal se på, hvad folk de vælger efter; for har de stor tillid i forvejen til den person, man får tippet fra, så er der også en stor chance for, at man vil vælge den her anbefaling til – helt uden at tjekke alternativerne ud.

Men sådan en anbefaling kan jo også komme til en person, som måske ikke er erhvervsdrivende eller som sådan har noget fagmæssig erfaring med at slibe gulve ned, udover at man måske har praktisk erfaring ved at prøve sig frem hos sig selv og andre.

Det er jo ikke forbudt at vælge sådan et tilbud til, men man kan sige, om man betaler for denne opgave eller ej, så er man jo med til at undergrave branchen, og man skal gerne have samfundshjulene til at dreje rundt – blandt andet ved at betale for en gulvafslibning.

Men man synes jo måske, at den pris hos en erfaren og måske udlært gulvsliber er lidt for høj, selvom den er reel og fair, når man sammenligner den med, hvad ens ven vil gøre det for.

Her er der jo heller ikke ting som moms, og der er ofte tale om en vennepris, som der ikke kommer en regning på.

Men så går man jo også glip af garantien, og selvom man måske umiddelbart har fået lavet et godt stykke arbejde, så ved man det jo egentlig ikke så godt, når man ikke selv har forstand på det.

More articles