Hvem er den lokale akupunktør i Valby?

12 May 2022
Silje Hansen

editorial

Akupunktur som behandling er utrolig populært i Danmark og store dele af verden. Det stammer oprindeligt fra Kina, hvor det blev anvendt som behandling mod mange forskellige sygdomme og lidelser. Den samme teknik har man videreudviklet på til det, som du vil opleve som akupunktur i dag. Det har man valgt at gøre, fordi det har vist sig at give nogle effektive og positive resultater.

Der er derfor mange der anvender akupunktur som behandling, hvis man døjer med tennisalbue, migræne, rygskader, nerveproblemer eller andre smerter i kroppen. Det er en behandling som både lindrer smerterne, men som også hjælper med at få kroppen i balance igen. Du kan også med fordel vælge akupunktur, hvis du lidelser af stress, angst eller depression. Her har det også vist sig at give en positiv effekt, da det også er godt mod forhøjet blodtryk. 

Akupunktør Valby

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er en behandling, hvor man arbejder med utrolig tynde nåle, som bliver stukket ind under huden. Det er dog ikke en behandling, som på nogen måder gør ondt. Du vil typisk enten sidde ned eller blive lagt på en briks alt afhængig af, hvilket område du skal have behandling i.

Nålene har til funktion at stimulere nervebanerne, så blodcirkulationen øges. Det vil blandt andet resultere i at affaldsstofferne bliver udrenset fra kroppen efter behandlingen. På denne måde kommer din krop i balance, samtidig med at det lindrer smerterne og generne, som du mærker.

Find den bedste lokale akupunktur i Valby

Kunne du tænke dig akupunktur som behandling, er det vigtigt at finde en god og erfaren klinik. Der er i dag mange klinikker som tilbyder akupunktur rundt i hele landet.

Hvis du f.eks. ønsker at bestille tid til akupunktur hos en erfaren og kompetent behandler i Valby, kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til aku-punkturklinik.dk.

More articles