Hvem har brug for en boligadvokat?

03 August 2019
Astrid Pedersen

editorial

Alle, som står i den situation, at de efter lang tids søgen endelig har fundet ønskeboligen, bør som noget af det første tage kontakt til en dygtig boligadvokat. Med en boligadvokat som sekundant står du langt stærkere i bolighandelen i forhold til sælger og mægler. Samtidig kan du undgå alle de faldgruber, med hvilke en bolighandel kan være behæftet.

Boligkøb er nemlig ikke helt uden risici – og en ejendomsmægler er ikke nødvendigvis på din side. Boligadvokaten er dit juridiske modstykke til ejendomsmægleren, og samtidig en 100% uvildig rådgiver, når det handler om eventuelle sagforhold, som kunne hav indflydelse på din beslutning om køb af boligen.

Advokat forbehold – din vej til en sikker handel

Du behøver ikke at frygte, at du mister retten til at købe din drømmebolig, blot fordi du ønsker at få en boligadvokat til hjælp. Du skal blot sikre dig, at den købsaftale, du underskriver, er forsynet med et advokat forbehold. Et advokat forbehold i købsaftalen sikrer dig og din boligadvokat et fjorten dages vindue, inden for hvilket din advokat kan gennemlæse al relevant dokumentation.

Dette kan for eksempel dreje sig om referater fra seneste general forsamlinger i ejerforeningen, hvor din nye lejlighed befinder sig. Eller det kan være servitutter og lokal planer, som vedrører det område, hvor dit fremtidige hus ligger. Ud fra denne dokumentation vil en erfaren boligadvokat kunne gennemskue, om der skulle foreligge faktorer, som eksempelvis kunne påvirke din privat økonomi eller boligens værdi i fremtiden. Og så får du mulighed for at foretage din beslutning om køb på et informeret grundlag – eller måske helt springe fra handelen.

Find din dygtige boligadvokat online

Det behøver ikke at koste spidsen af en jetjager at anvende en boligadvokat. Hos eboligadvokat.dk finder du dygtige og billige boligadvokater, som kan hjælpe dig med dit boligkøb – læs mere på https://eboligadvokat.dk/ 

More articles