Hvilke SQL kurser kan jeg finde i København?

12 February 2021
Astrid Pedersen

editorial

Hvis du går og drømmer om at blive skrap til avanceret databehandling, er det en god idé at starte med at lære SQL. SQL anvendes til udtræk, behandling og manipulation af data fra de såkaldte relationelle databaser og bruges således i stor stil når der skal udfærdiges fremskrivninger på baggrund af større data mængder.

Dette er især relevant i forbindelse med opgaver inden for Business Intelligence, research og forretnings udvikling. Arbejder du således inden for et af disse områder vil du med sikkerhed kunne have glæde af et SQL kursus hos den danske kursus udbyder 4D.

4D har igennem en årrække tilbudt IT relaterede kurser som er særligt henvendt til det danske erhvervsliv og er kendt for altid at have fingeren på pulsen hvad angår ny viden om de seneste relevante applikationer og platforme.

Således kan du hos 4D finde en række vel tilrettelagte og inspirerende kurser i SQL hvor du virkelig vil kunne lære meget uanset dit aktuelle niveau. Og du vil måske endda blive overrasket over hvor meget du ikke vidste om SQL selv om du har arbejdet med det længe.

SQL Grundlæggende – for dig som er helt ny inden for SQL

På det mest basale SQL kursus hos 4D lærer du de fundamentale begreber at kende, lige som du får en indføring i udtræk, håndtering og behandling af data fra relationelle databaser.

Du lærer hvorledes du bruger SQL sammen med eksempelvis Microsoft Excel, Power Query, Power Pivot eller Microsoft Visual Basic for Applications (VBA). Og du lærer at sortere, filtrere, gruppere og manipulere data således at det afspejler de pointer du ønsker at fremføre. Når du har gennemført SQL Grundlæggende kan du med fordel gå videre med kurset SQL Udvidet.

Du kan læse mere om SQL kurser hos 4D i København, og find det rette SQL kursus, på https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/sql 

More articles