Hvordan får man svar på: Hvad koster det at sende med GLS?

09 September 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

For at få svar på, hvad koster det at sende med GLS? så er der flere forskellige måder, du kan gribe det an, alt efter hvad du skal have sendt og i hvilken forbindelse.

Her vil vi tage udgangspunkt i, at du skal have sendt en pakke, hvorfor du har valgt GLS til den opgave som udgangspunkt, men det store spørgsmål er jo uden tvivl, hvordan man finder ud af, hvad prisen bliver for at sende den pakke.

Her kommer der nogle forskellige parametre i spil, for det er slet ikke et spørgsmål, man kan give et entydigt svar på, som vil være gældende hver gang.

Man skal nemlig have styr på ting som: Hvad vejer pakke, hvor skal den sendes hen, hvor hurtigt skal den frem og meget andet.

Alt dette skal man jo sørge for at finde ud af, men GLS er behjælpelige, da de gerne vil have dig som kunde.

Få hjælp fra GLS med forsendelse

Måske er du heldig, at du på deres hjemmeside kan finde en oversigt og/eller forklaring på, hvad din forsendelse vil komme til at koste.

Men har du stadig spørgsmål her, er det bare med at tage fat i dem og høre ad.

Dette kan være via mail, eller du kan måske ringe til dem – helst en dansk lokalafdeling – så du kan få svar på, hvad det vil koste at sende din pakke med GLS.

Der er jo også forskel på, om du skal sende som privatperson, eller du gerne vil indgå et samarbejde som firma, hvor du løbende vil have sendt dine varer ud til kunderne via GLS.

Men uanset hvordan du ender med at gribe det an, så vil GLS helt sikkert hjælpe dig hele vejen i fasen for at give dig den bedste kvalitet, der passer sammen med prisen.

More articles