Hvorfor tage på SQL kurser i København?

10 June 2021
Johanne Hansen
image

editorial

Forbered dig selv på at tage på kursus 

Når man skal på kursus, fx. SQL kurser københavn, er der – om man vil det eller ej – nogle ting, man altså lige skal tage stilling til. For eksempel er det vigtigt at vide om man har tiden til det, hvad det kræver af én, hvad det kommer til at koste for virksomheden og så videre, og så videre. 

Derfor er det oftest også, nogle af de ting, du skal være OBS på, når du går igang med at skulle søge et kursus hos din chef. Her er nogle få punkter, du kan tage med dig, når du skal overtale din chef:

Lav regnestykket på forhånd

Et godt udgangspunkt er at have lavet regnestykket på forhånd. Det betyder blandt andet, at det kan være rigtig godt, at du fortæller præcist, hvad det kommer til at koste virksomheden. Derudover om det kommer til at tage meget af din arbejdstid, om det ligger udenfor arbejdstiden, om det er interessetimer eller noget helt tredje. 

Derudover kan det være en god idé at påpege, at det selvfølgelig er en investering for virksomheden. Altså at du bliver en ressource, de kan bruge fremadrettet i virksomheden.

Hav styr på interessetimerne 

Speaking of: Det er altså meget smart lige at få tjekket op på, om du skal bruge meget tid på kurset udenfor din arbejdstid. Det amerikanske udtryk work-life-balance, er meget god at bruge her. Det kan nemlig overtage meget af din tid, uden du rent faktisk ved det, og derfor er det også godt lige at være mentalt forberedt på det. 

Socialt samvær 

Derudover skaber det også en rigtig god dynamik på arbejdspladsen, som du altid kan tænke tilbage på på “dengang I var på kursus.” Et godt socialt alternativ under Corona, hvor det sociale samvær med ens kollegaer har været begrænset med stort B.

More articles