Hypnose – effektiv ved rygestop

02 June 2019
Astrid Pedersen
Hypnose - effektiv ved rygestop

Måske har du hørt om hypnose for rygestop. Og måske har du ofte overvejet, om det er den vej, du skal gå, nu hvor diverse rygestop produkter så som nikotin plastre og ditto tyggegummi, mundspray og tabletter ikke har nogen virkning på dig.

Faktisk er hypnose som led i et rygestop en af de mest effektive behandlings former, du kan få. Dine dårlige ryge vaner er nemlig i lige så høj grad betinget af en psykisk og mental afhængighed som af en fysisk – og da diverse rygestop produkter kun retter sig imod den fysiske afhængighed, står du således tilbage me trangen til at tage en smøg, når alle de andre gør det. Det er således nogle helt grundlæggende mønstre og vaner, som skal ændres. Og dette gøres bedst vil at tale direkte til underbevidstheden.

Hvordan fungerer rygestop hypnose?

Når du vælger at lade dine ryge vaner behandle ved hjælp af hypnose, kræver det, at du er fuldt og helt determineret – det vil sige, fast besluttet på, at du vil holde op med at ryge. Det kræver nemlig stadig en form for beslutsomhed at gennemføre rygestoppet. Hypnosen er en effektiv og stærk hjælp i forhold til rygestoppet, og når først din hypnoterapeut får adgang til din underbevidsthed, er der nærmest ingen grænser for hvad han kan udrette.

Hvis du har tillid til din terapeut, og til din egen viljestyrke, vil du faktisk kunne blive røgfri fra dag 1 med hypnose. Det kræver blot, at du nærer et ægte og uforfalsket ønske om at holde op med at ryge – og tager projektet alvorligt. Hvis du ønsker at vide mere om hypnose som del i en rygestop behandling, kan du gå ind på https://aagaard-psykoterapi.dk/ og læse mere. Her kan du også lære mere om, hvorledes hypnose foregår, og hvad du kan forvente af behandlingen.

More articles