Invisalign – den komfortable løsning

29 April 2021
Astrid Pedersen

editorial

Måske har du hørt om Invisalign – den usynlige tandbøjle. Invisalign er intet mindre end en revolution inden for tandregulering. Det kan være svært at forestille sig at man ved hjælp af tynde, gennemsigtige tandskinner kan opnå samme flotte resultater som med en fastsiddende metal bøjle. Men dette er ikke desto mindre tilfældet – og så er Invisalign skinner langt mere behagelige end de såkaldte togskinner.

Hvordan fungerer tandregulering med Invisalign?

Når du skal have foretaget en tandregulering ved hjælp af Invisalign skinner skal du henvende dig til en tandlæge som har særligt speciale inden for retning af tænder. På den måde kan du være helt sikker på et vellykket behandlings forløb og det helt optimale resultatet af din tandretning.

Er du bosiddende i København eller i resten af hovedstadsområdet kan du med fordel tage kontakt til You Smile I Smile. You Smile I Smile er en tandlæge klinik med beliggenhed centralt i Valby og således let tilgængelig for alle patienter som kommer fra København, Frederiksberg og omegn. Du kan altid booke tid til en indledende konsultation hos You Smile I Smile. Denne konsultation er gratis og indeholder en forundersøgelse af dine tænder, som skal afdække din egnethed som kandidat til en Invisalign tandretning.

Skulle der vise sig at være gode muligheder for et flot resultat vil din tandlæge tage et aftryk eller foretage en skanning af dit tandsæt. På baggrund heraf vil der blive fremstillet en 3D visualisering af din mund som tandlægen så kan bruge til at danne et billede af det ønskede resultat. Efterfølgende vil der blive fremstillet Invisalign skinner til hele behandlings forløbet – og så er du klar til at gå i gang. Et tandretning forløb tager fra et halvt til halvandet år.

Hvis du ønsker yderligere information omkring behandling med Invisalign kan du læse mere på yousmileismile.dk.

More articles