Lad din elektriker i Næstved give en hånd med kablerne

31 marts 2021
Astrid Pedersen

Vi har alle prøvet at stå i en situation, hvor strømmen svigter på grund af overbelastning. Dette sker sjovt nok altid i ubelejlige situationer, netop fordi vi måske har gang i vaskemaskine, opvaskemaskine, mikroovn og elkedel på én og samme tid.

Det er rigtig irriterende, men problemet kan heldigvis som oftest løses ved at slukke på alle kontakter, skifte den pågældende sikring, og starte de enkelte apparater gradvist op på ny.

Du bør dog være opmærksom på at dette problem, såfremt det optræder med en vis hyppighed, kan skyldes at du har overbelastet en strømgruppe med krævende apparatur. Her bør du kigge på muligheden for at få omgrupperet eller udvidet dit hfi relæ med flere kredse sådan at de tunge apparater ikke alle sammen sidder på samme gruppe. Og her kan en autoriseret elektriker eller el installatør hjælpe dig.

Få hjælp til akutte situationer hos din lokale elektriker

I tilfælde af at strømmen går i hele hytten, og dette ikke skyldes en enkelt sikring som er sprunget, skal du også have fat på en elektriker. Du må under ingen omstændigheder begynde selv at forsøge at udbedre fejlen. Det er nemlig ikke til at sige om den skyldes en kortslutning eller at noget er gået galt i forbindelse med strømforsyningen til din bolig.

Diagnosticering og udbedring af denne fejl bør du overlade til en autoriseret elektriker eller el installatør. Og du bør kontakte et elektriker firma med døgnvagt hvis du vil være sikker på at det ikke går ud over eksempelvis dine fryservarer eller dit tøj i vaskemaskinen.

Hvor kan jeg få hjælp til elektrikerarbejde i Næstved?

Er du bosat i den sydlige del af Sjælland, nærmere betegnet Næstved og omegn, kan du med stor fordel vælge El Og Teknik ApS som din faste elektriker – læs mere på hjemmesiden eogt.dk.

Flere Nyheder