Lad dit malerfirma i Nordsjælland hjælpe med istandsættelsen

25 June 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er du og din familie bosat i en af de mange kommuner som udgør skønne Nordsjælland – for eksempel Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Hillerød, Hørsholm, Gribskov, Halsnæs, Helsingør eller Rudersdal Kommune – og har I brug for hjælp til istandsættelse af boligen?

Så findes der i netop dette område en bred mangfoldighed af dygtige lokale håndværkere som står parat til at hjælpe. Det er bare om at lægge en plan for renoveringen, og så sørge for at få kørt de rette håndværkere i stilling. Dette gælder såvel de autoriserede fagfolk så som elektrikere, el installatører og VVS folk som faglærte håndværkere, for eksempel tømrere, snedkere murer og malere. For selvfølgelig skal det afsluttende malerarbejde, som faktisk er kronen på værket, udføres af dygtige og kompetente malere.

Det kan på ingen måde betale sig at spare på ressourcerne, når vægge, lofter og indvendigt træværk skal shines op. Og i denne anledning kan du med stor fordel vælge at alliere dig med et lokalt malerfirma.

Hvorfor lade et malerfirma forestå malerarbejde i forbindelse med renovering?

Der er mange fordele ved at vælge et malerfirma frem for en enkelt maler – eller at udføre arbejdet selv. For det første vil et malerfirma have mulighed for at stille med langt flere kompetencer, som har de stærkeste forudsætninger for at opnå et flot resultat. Et malerfirma kan sætte flere malere på opgaven ad gangen således at denne bliver løst langt mere effektivt og på kortere tid, hvilket betyder at du hurtigt vil have en indflytnings parat hjem. Og så slipper du for at opbevare familiens indbo i mange uger mens malerarbejdet står på.

For det andet vil et malerfirma typisk være billigere end en enkelt maler på grund af stordrift fordelene. Og for det tredje slipper du for selv at skulle udføre det omstændelige og tidskrævende arbejde.

Du kan finde dit lokale malerfirma via Malerkanonen.dk

More articles