Lad en boligadvokat bistå dig ved boligkøb

28 July 2019
Astrid Pedersen

editorial

Når du skal købe bolig – måske endda din første ejer- eller andels bolig – bør du få fat på en dygtig boligadvokat.

Hvorfor skal jeg kontakte en boligadvokat, når jeg skal købe bolig?

Som boligkøber – og især som førstegangs køber – er det en rigtig god idé at have adgang til uvildig rådgivning og vejledning omkring den forestående handel. Der er mange faldgruber, som omgiver handel på det danske boligmarked – og som lægmand kan man hurtigt risikere at havne i én af dem. Dette kan få store og utilsigtede konsekvenser for såvel boligens værdi som for din egen økonomi i fremtiden. Og så kan det nok være, at du ville ønske, du aldrig havde investeret i det, du troede var din ønskebolig.

En boligadvokat kan hjælpe dig med at undgå, at din boligdrøm udvikler sig til et sandt mareridt. Det er nemlig boligadvokatens speciale at sætte sig ind i samtlige sagforhold, som måtte omgive en bolighandel, og som kunne risikere at få indflydelse på din beslutning om at købe huset eller lejligheden. Det kan for eksempel være, at den ejerforening, i hvilken din potentielt nye lejlighed er placeret, lider under dårlig ledelse og en usund økonomi. Ustabile økonomiske forhold i en ejerforening eller i en andels forening – eller eventuelt lån i ejendommen af tvivlsom karakter – kan betyde udsving i fælles udgifterne og en forringelse af boligens værdi. Du kan i værste fald risikere at komme til at sidde som teknisk insolvent i en bolig, der praktisk taget er usælgelig.

Hvor finder jeg en dygtig og erfaren boligadvokat?

Hvis du således er på jagt efter en boligadvokat, som kan bistå dig i forbindelse med køb af din nye bolig, kan du med fordel tjekke eboligadvokat.dk. Her finder du boligadvokater, som både er dygtige og billige i pris. Læs mere på https://eboligadvokat.dk/ 

More articles