Lad tandlægen hjælpe dig til et smukt og regelmæssigt smil

18 July 2022
Astrid Pedersen

editorial

Du kender sikkert alt til standard tandbehandlinger hos tandlægen, nemlig de som går ud på at efterse og rense tænder og tandkød eller reparere skader efter flækkede tænder eller huller i tænderne. Men vidste du at du også kan få æstetiske og kosmetiske behandlinger på din lokal tandlægeklinik?

Kan jeg få bleget mine tænder hos tandlægen?

Det korte svar på spørgsmål stillet oven for er ja – de fleste tandlæger kan godt hjælpe dig med at få et flot, hvidt smil. Faktisk anbefales det at du, såfremt du ønsker at lade dine tænder afblege, får gjort det hos en tandlæge. Der er simpelt hen alt for stor en risiko forbundet med at købe billige produkter til tandblegning og selv forsøge sig dermed.

Din tandlæge vil kun bruge godkendte tandblegnings midler, og forsyne dig med tydelige anvisninger. På den måde undgår du at beskadige tændernes emalje permanent, eller få unaturligt udseende tænder.

tandlæge

Kan min tandlæge hjælpe mig med at rette de skæve tænder?

Ligeledes kan du hos din tandlæge få hjælp til tandregulering med bøjle eller skinne. I gamle dage anvendtes fortrinsvis fast monterende tandbøjler af metal, de såkaldte ”togskinner”.

Nu om stunder kan tænder rettes ved hjælp af næsten usynlige tandskinner i klar plast, som kan tages ud i forbindelse med tandbørstning eller måltider. En langt mere behagelig og effektiv løsning. Og din tandlæge vil med sikkerhed kunne hjælpe.

Hvor kan jeg gå til tandlæge i Næstved?

Leder du efter en tandlæge som kan hjælpe dig med kosmetiske og æstetiske såvel som forebyggende tandbehandlinger, kan du med fordel tage kontakt til Tandlægerne Dickow & Lindkær. Hos Tandlægerne Dickow & Lindkær finder du nogle af de dygtigste og mest kompetente tandlæger, tandplejere og klinik assistenter i den sydlige del af Sjælland.

Klik ind og bestil tid til din første behandling på dltand.dk

More articles