Er du i tvivl om hvad du skal lave til aften, og må retten gerne være nem, billig og velsmagende? Så læs med her.

Find opskriften på aftensmåltidet i en dansk kogebog

Det gode ved mange af de solide retter fra det traditionelle danske køkken er at de som regel falder i alles smag. Dette behøver ikke at betyde at retterne er hverken kedelige eller at de er særligt ekstravagante. Det kan rent faktisk godt lade sig gøre at lave velsmagende mad for få midler som samtidig er både sund og nærende. Og du vil godt kunne finde lækre retter, som falder i hele familiens smag, i de danske kogebøger.

Gør hele familien glad med en ordentlig skudefuld kylling i karry

Dansk mad er ikke nødvendigvis ensbetydende med brun sovs og kartofler. Gennem tiderne har danskerne taget andre landes køkkener til sig og på sin vis fordansket dem. En af de retter, som er importeret fra fremmede himmelstrøg og dernæst tilpasset de lidt sartere danske ganer er kylling i karry.

Karry er kendt som et asiatisk blandings krydderi som findes i mange varianter og bruges i sammenkogte retter. Herhjemme kender vi mestendels karry i pulverform som ikke har så frygtelig meget med forlægget at gøre men som dog føjer et eksotisk præg til din kyllingeret.

Det bedste ved kylling i karry er at retten er nem at lave, og at hele familien kan sætte pris på den. Du kan variere styrken på retten ved at tilsætte mere eller mindre karry.

Børnene elsker de duftende basmatiris i kombination med den bløde og runde flødesovs og de møre kyllingestykker. Og serverer du kylling i karry sammen med sød eller stærk mango chutney, som kan købes i supermarkedet sammen med de øvrige ingredienser, er smags indtrykket komplet.

Find den fulde opskrift på kylling i karry på https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/23547/kylling-i-karry