Lær at lave en SQL database

09 August 2021
Steffen Hansen

editorial

SQL databaser bruges i dag til næsten alt det du kender online, og er blevet brugt hertil i mange år. Det bruges til at lave en hjemmeside, det bruges til at lave en app, og det bruges til at holde styr på alle brugerne der logger ind på de forskellige steder. Hvis du gerne vil lære at lave en SQL database, så er der her i indlægget nogle trin du kan følge.

Start med at lære hvad det er

For at forstå en SQL database ordentligt, så er det vigtigt at du forstår hvad en SQL database er, hvad den bruges til, og hvorfor man skal bruge den. Derfor anbefaler vi, at du starter med at læse guides på hvad det er, hvordan den skal opbygges og hvordan den ser ud.

Tag et online kursus

Når du har læst om hvad en SQL database er, så kan et online kursus være et godt sted at starte. Der er i dag mange kurser, som forklarer og viser hvordan du laver en SQL database fra bunden, kombinerer den med det du skal bruge den til, og senere hen udvider den hvis nødvendigt.

Du kan blandt andet finde rigtig gode kurser hvor du kan lære SQL hos 4d, ved at besøge deres hjemmeside: https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/sql

Prøv dig frem

En af de bedste måder at lære hvordan man laver en SQL database, er ved at prøve sig frem imens man tager et kursus. På den måde lærer du hurtigt hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer.

Vi anbefaler selvfølgelig ikke, at du prøver dig frem på en SQL database, som bruges af en hjemmeside, app eller noget andet som folk bruger til dagligt. Du skulle jo nødigt lave en fejl, som gør at folk ikke kan logge ind på din hjemmeside, eller ikke kan bruge en app, som de bruger på daglig basis.

More articles