Maling af hus og valget af farverne dertil

23 February 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Ved maling af hus, når der tænkes på den omfangsrige af slagsen, hvor man skal male kælder til kvist både indvendigt og udvendigt, så er der selvfølgelig mange ting, man skal have styr på, men det essentielle med fokus på bliver helt klart valget af farverne.

Det er jo derfor, at man gerne vil have malet huset, fordi der skal nogle farver til at dække overfladerne, og vi skal derfor ind på i denne artikel, hvad man bør gøre sig af overvejelser, når man skal hen at tage det rette valg af farver.

Her spekulerer vi ikke så meget på, at man skal vælge farver, der passer til brugen udendørs eller indendørs, for det har man selvfølgelig styr på, når man tager sit valg.
Vi mener ganske simpelt, hvilke farver man vælger her, hvor selv de farveblinde skal være med, for folk udover dem selv skal jo kigge på disse farvevalg.

Nogle gange skal huset males, fordi man synes, at farverne er falmet over det hele eller de fleste steder, så man kan lige så godt tage hele hytten med, når man er i gang, så man ved, hvordan hver overflade er blevet malet – samtidig.

Måske er man mere derhenne, hvor man har købt et nyt hus, og man ikke kan lide de farver, der er der nu, så man vil ændre udseendet på hele domicilet – og her er farverne også falmet med stor garanti.

Dette er også chancen til at vælge nogle nye farver, hvis der er tale om ens vante bolig, man skal til at male op, hvor man måske vil give det et nyt udseende.

Så kan man spekulere i, om man ønsker, at der skal være nogle stærke kontrastfarver til værelserne, eller man vælger at bruge nogle farver, der glider over i hinanden, som man bevæger sig fra lokale til lokale.

Valgene er mange, men det handler om selv at være tilfreds med det.

More articles