Opsætning af robotplæneklipper – få det gjort ordentligt fra begyndelsen

24 February 2021
Astrid Pedersen

editorial

Er du træt af at skulle svede i haven flere timer hver eneste uge, når græsset i plænen skal slås? Så kan du vælge at skifte din gamle manuelle plæneklipper ud med en smart og moderne robotplæneklipper.

Lad Kabelnedlægning.dk tage sig af opsætning af robotplæneklipper

Hvis du er i tvivl om hvorledes du skal installere din robotplæneklipper korrekt kan du med stor fordel overlade opgaven til et professionelt service firma. Et sådant finder du i Kabelnedlægning.dk som gerne hjælper med såvel nedlægning af kanttråd til robotplæneklipper som med installation og indstilling af den app som følger med din nye robotplæneklipper.

Det er meget vigtigt at kanttråden nedlægges korrekt hvis du ønsker at have den placeret under jordens overflade. Ligger kablet for dybt vil de indbyggede sensorer i din robotplæneklipper ikke kunne opfange det. Og ligger det for højt vil du risikere at kablet alt for nemt bliver blottet, for eksempel i forbindelse med kraftigt regnskyl.

Der ud over bør kablet nedfræses i den helt rigtige afstand til plænens kant således at denne kommer til at stå knivskarpt. Dette kan Kabelnedlægning.dk sørge for. Kabelnedlægning.dk er i besiddelse af såvel det rette udstyr som dygtige og erfarne fagfolk som besidder et rutineret håndelag og en god portion know how. Din plæne er, med andre ord, i trygge og sikre hænder hos Kabelnedlægning.dk.

Samtidig vil du med en korrekt installeret og opsat app kunne fjernstyre din robotplæneklipper således at du ikke behøver at være hjemme for at sende den på arbejde i haven. Det betyder at du kan lade robotplæneklipperen slå græs mens du selv er på arbejde, og komme hjem til en nyslået plæne. Og så er det bare at læne sig tilbage og nyde synet og duften heraf.

Du kan læse mere om Kabelnedlægning.dk og få et skarpt tilbud på opsætning af robotplæneklipper via hjemmesiden https://kabelnedlaegning.dk/opsaetning-af-robotplaeneklipper/ 

More articles