Overlad din parkeringsplads til andre

22 August 2021
Lotte Hindsberg

editorial

Er du et boligselskab og har du problemer med at mange, som ikke bor i området og som parkerer på jeres parkeringsplans, kan i overveje at lave en aftale med et parkeringsselskab. Ved at få en aftale med en parkeringsselskab, får i et digitalt system med minimal administration.

Det betyder, at i som boligselskab ikke skal bruge tid på frustreret beboer, der ikke kan finde en parkeringsplads eller andre der vælger at parkere ulovligt på parkeringspladsen. Ved at få en aftale vil i få parkeringsvagter, der går rundt og udsteder bøder til biler, der er ulovligt parkeret. Som en ekstra bonus får i en ekstra tryghed på området. Du kan læse mere her unopark.dk 

Fysisk og digital parkeringstilladelse

Når du laver en aftale med et parkeringsfirma, får du en aftale der er en kombination af digitale p- tilladelser og fysiske. Det betyder at man kan have en App, samtidig med at man kan udlevere en fysisk parkeringstilladelse. Det giver en fleksibilitet som passer de fleste. 

Har man lavet en aftale med en parkeringsfirma, får man som udgangspunkt en fast parkeringsrådgiver. Ved at få en fast rådgiver, er man sikker på at have en der kender ens behov. På den korte og lange bane. Når i har lavet en aftale dækker den hele landet. Der er lavet samarbejde med EasyPark, ParkMan og ParkOne.

Det er omkostningsfrit at lave en aftale med et parkeringsfirma, da de afleverer skilte, stander og hvad der ellers er behov for. Når i har en aftale vil der med jævne mellemrum komme en parkeringsvagt forbi og finder han en bil der ikke har tilladelse til at parkere på området vil han udskrive en bøde til bilens ejermand. Det vil også være parkeringsfirmaets opgave at inddrive bøden. At have en fysisk parkeringsvagt vil også betyde en tryghed for områdets beboere.

More articles