Pålidelig og stabil parkeringsservice på Sjælland

02 December 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er der tilknyttet private parkeringspladser til den boligforening du administrerer – eller er du ansvarlig for driften af en ejendom, som huser eksempelvis kontordomiciler, hvor de ansatte også har mulighed for at parkere tæt på jobbet?

Så kender du sikker til problemet med, at udefrakommende smider deres biler på dine parkeringspladser. Især hvis ejendommen ligger tæt på byen. Mange større danske byer er nemlig inddelt i parkeringszoner, hvor det koster penge at parkere. Og så er der ikke noget at sige til at besøgende i indkøbscenteret, biografen eller stormagasinet ser deres snit til at parkere på dine parkeringspladser, hvis det er gratis.

Det er bare ikke videre hensigtsmæssigt med denne form for ”parkeringsplads-tyveri”, og derfor er det en god idé at undersøge muligheden for professionel parkeringsservice.

Hvad er parkeringsservice?

Parkeringsservice er fællesbetegnelsen for alle de ydelser, der hidrører fra drift og administration af private parkeringspladser. Det kan for eksempel være opstilling af automater til udstedelse af parkeringstilladelser samt skilte eller afspærring.

Parkeringsservice kan også inkludere parkeringsvagtservice med patruljerende vagter, som har hjemmel til udstedelse af parkeringsafgift, hvis en bil holder forkert parkeret, eller den er parkeret et sted, hvor den ikke har tilladelse til at parkere.

Hvem kan hjælpe med parkeringsservice på Sjælland?

Er du således i markedet efter en fleksibel og holdbar parkeringsløsning, kan du med fordel kontakte UnoPark. Hos UnoPark får du, foruden en personligt tilrettelagt parkeringsserviceløsning, din egen parkeringskonsulent tilknyttet. Ideen er, at du og konsulenten gennem løbende kommunikation kan finde frem til den allermest optimale løsning på dine parkeringsproblemer. Du får selvfølgelig mulighed for selv at bestemme, hvem der må – og hvem der ikke må – parkere på dine private parkeringspladser, ligesom du selv kan udstede og tilbagekalde tilladelser.

Kontakt UnoPark for en snak om parkeringsservice via hjemmesiden https://unopark.dk/ 

More articles