Prisen er ikke altafgørende

23 April 2020
Camilla Skøtt

editorial

Når du jagter det bedste tilbud på en gulvafslibning, skal du ikke udelukkende kigge på prisen – kvaliteten spiller også en rolle. Men hvordan ved du, om et gulvfirma leverer en høj kvalitet?

Der er mange, der fejlagtigt tror, at det bedste tilbud på en gulvafslibning, er det billigste – men det er ikke sandt. Det kan være sandt, men det er vigtigt, at du holder kvaliteten og materialerne op mod de andre tilbud, så du er sikker på, at du får udført et professionelt stykke arbejde, der holder i mange år.

Vi har talt med en gulvafsliber (https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-gulvafhoevling/gulvafslibning-roskilde/), der har givet os en forklaring på, hvorfor det billigste tilbud ikke altid er det bedste.

Mere end bare en gulvafslibning

Hvis en virksomhed kan tilbyde en pris på gulvafslibning, der lyder til at være for god til at være sand, så er det sandsynligvis tilfældet; du risikerer, at der er skjulte gebyrer og ændringer i prisen, når gulvet er færdiggjort eller det kan være et tegn på manglende overholdelse af arbejdskrav, dårligt udført arbejde og brug af materialer og maskiner af dårlig kvalitet.

Derfor er det vigtigt, at du kigger på kvaliteten, når du vælger tilbud. Hurtige og nemme løsninger, har det med at give problemer inden for kort tid, og sker det for dig, risikerer du, at gulvet skal slibes om, fordi det ikke blev gjort grundigt eller godt nok i første omgang.

Få altid tre tilbud

Når du indhenter priser på gulvafslibning, er det en god idé, hvis du altid indhenter tre forskellige. På den måde har du noget at sammenligne med, ligesom du bedre kan vurdere, om kvaliteten ser fornuftig ud i de respektive tilfælde. 

Som en ekstra foranstaltning er det en god idé at tjekke referencer fra tidligere kunder. Brug en side som Trustpilot til at undersøge, hvad andre har at sige om en given virksomhed.

More articles