Prøv kræfter med Death Stranding

26 July 2020
Anders Lundtang Hansen

Der har været satset meget med spillet Death Stranding – og det ser ud til at have båret frugt!

Det er et nyere actionspil, der faktisk er så nyt, at det kun lige er udkommet på PC, hvor det tidligere har skullet erhverves til en spillekonsol; men nu kan flere brugere så opleve det imponerende ved Death Stranding, eller man kan supplere til ens PC eller lignende.

Det er nemlig utrolig grafik, rigeligt med uhygge og masser af spænding, som man finder her i Death Stranding, så det er bestemt ikke noget for de yngste spillere, men hvis man godt kan lide lidt uhygge, masser af action og en god fortælling, så er man kommet til det rette spil.

Og det siger noget om satsningen, når man har fået store stjerner med i satsningen, hvor du blandt andet spiller som et kendt ansigt, du nok har set i TV-serien “The Walking Dead”.
Men som om det ikke var nok, så er Mads Mikkelsen også med!

Alle disse stjerner og flere til er animeret til at ligne dem selv, og så har de selv lagt stemme til karakterne; så de mennesker, der engang troede, at computermennesker hurtigt ville blive de nye stjerner, fordi de ikke skulle have løn, ikke blev ældre og var de nemmeste at samarbejde med, har taget grueligt fejl.

De kendte ansigter har nemlig inficeret spilverden og ikke omvendt (endnu), hvor computerfigurer har invaderet filmverden.

Men nok om den teori: tilbage til spillet Death Stranding, der foregår i et alternativ univers i USA, hvor der er sket stor ravage, der har fået folk til at panikke og leve under alternative forhold, hvor man så skal spille denne hovedrolle, der skal hjælpe kolonierne – samt bekæmpe fjenderne.

Måske lyder det som noget, du har hørt før, men det her spil tager det virkelig op i en ny liga, man skal prøve på egen krop!

More articles