Pudsning af væg med assistance

23 February 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man skal lave pudsning af væg, så er der nogle mennesker, der helst vil gøre den slags selv, og det giver da også god mening, at man helst selv vil koncentrere sig om det arbejde alene, hvis der ikke er meget plads, og/eller man har en specielt fremgangsmetode og måde, man gerne vil gøre det på.

Her kan det nemlig blive et eksempel på, at for mange mennesker jokker hinanden over tæerne, hvis de skal være mange om at lave en opgave, og det gælder sådan set også, hvis der er tale om en stor væg eller flere vægge.

For en enkelt person kan måske gøre det mest effektivt, end at man skal vente på, hvordan langt den anden er nået, og så er man alligevel ikke endt med samme udtryk, så det ikke ser pænt ud eller er brugbart.

Men man kan lave en anden form for arbejdsfordeling ved at pudse en væg ned, hvor man udnytter de roller, man giver hinanden, som bliver mere hierarkisk, end at man arbejder med det samme samtidigt – men det bliver virkelig effektivt.

Eksempelvis kan den ene person være den, der udfører arbejdet, mens den anden så er assistenten, der har sørget for at dække af, fjerne ting og gjort klart til, at hovedpersonen kan udføre arbejdet.

Undervejs sørger assistenten så for at give hovedpersonen arbejdsværktøjet, holde en fri arbejdsbane og generelt sørge for, at alt altid er parat til, at hovedpersonen kan arbejde.

Så kan assistenten også holde det kølige overblik og sige, hvor langt man er nået, om man har misset noget og videre.

Desuden er det jo godt selskab at have imens, så længe man ikke pjatter for meget, men er man begge professionelle, så har man også hinanden at holde op på, at der bliver udført et godt stykke arbejde.

 

More articles