Remaljering af badekar – hvordan og hvorledes?

28 November 2021
Astrid Pedersen

editorial

Ville du ønske at du kunne bruge dit gamle badekar som hjemmespa, og nyde lange, varme og afslappende karbad deri – men er det simpelthen for nusset og uhumsk? Så bør du overveje at få renoveret badekarret. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at sætte et gammelt og slidt badekar rigtig flot i stand.

Renovering af badekar er generelt en del billigere og mindre tidskrævende end en udskiftning af badekarret. Du kan blot have fat på en dygtig og erfaren badekarsmaler som kan foretage en såkaldt remaljering af badekar.

Hvad indebærer remaljering af badekar?

Når en badekarsmaler skal udføre en remaljering af badekar vil fremgangsmåden minde en del om en autolakering.

Først skal badekarret slibes og renses grundigt indvendig. Eventuelle huller og skrammer skal fyldes ud, og indersiden på badekarret skal fremstå 100% jævn og glat. På den måde kan emaljen nemlig binde optimalt.

Selve emaljen påføres i flere etaper. Badekarrets inderside primes med epoxy inden polyuretan sprøjtemales på. Der skal som regel op til fire lag emalje til førend resultatet er som ønsket.

Selve processen med remaljering af badekar tager omtrent fire timer. Og så skal emaljen have lov at hærde i et døgn inden du atter kan tage dit badekar i brug.

Hvem kan hjælpe med remaljering af badekar i København?

Hvis du leder efter en badekarsmaler som med sikkerhed kan få dit badekar til at stå som nyt kan du med fordel vælge Emaljemanden. Emaljemanden er en erfaren badekarsmaler med baske i det københavnske.

Hos Emaljemanden får du de mest fornuftige priser på renovering af badekar – og garanti for et smukt og langtids holdbart resultat i form af et skinnede badekar med en slidstærk emalje som kan holde i mange år.

Du kan læse mere om Emaljemanden, og bestille dit tilbud på professionel remaljering af badekar, via hjemmesiden https://emaljering-af-badekar.dk/remaljering-af-badekar/.

More articles