Renovering af ventilation – ren luft, rent sind

26 November 2021
Athene Eriksen

editorial

Renovering af ventilation og hvad det betyder for dig 

En renovation af dine ventilationskanaler, er ikke blot essentielle for vedligeholdelsen af dit indeklima og prævention af potentielle skader, disse har også stor betydning for din sikkerhed.

For at undgå fugt og brandfare, er det nemlig af højeste vigtighed at få disse renset, på en jævnlig basis. Når du vælger at samarbejde med erfarne professionelle, vil de kunne rådgive og guide dig omkring udførelse, tidsrammer og meget mere. 

Hvordan foregår en renovation af mine ventilationssystemer? 

Disse foregår ved først at foretage en rensning. Dette gøres med specialdesignet udstyr, udviklet specifikt til dette formål. Med vibrerende børster, kamera og højtryksudsugning, er du sikret en service af højeste kvalitet. Dette betyder ikke blot at du kan se udviklingen fra start til slut, men at du heller ikke vil opleve gener under udførelsen. Efterfølgende vil du hurtigt kunne mærke forbedringen, da denne type af rensning vil formindske eventuelt støjniveau fra dine ventilationssystemer, samt have en øjeblikkelig effekt på kvaliteten af luften i din ejendom.

Rensningen bliver efterfulgt at en coating, som vil forhindre rørene i at blive slidte, medtagede og give dem en længere levetid. Du sparer dermed også penge på udskiftningen af disse, hvilket hurtigt kan blive en bekostelig affære. Derudover er dette også det grønne og klimavenlige valg, så du samtidig vil kunne give dit bidrag, til at gøre verden til et grønnere sted. 

image

Slip for halvfærdige løsninger og vælg en professionel samarbejdspartner 

Sæt sikkerheden i højsædet i dit hjem, din virksomhed eller din erhvervsejendom. Det kommer aldrig dårligt igen. Uanset om dine systemer er firkantede, cirkulære, rektangulære eller om de kører horisontalt eller vertikalt, så er der ikke den opgave, dine erfarne fagmænd ikke kan klare. 

Få et skræddersyet tilbud, til din personlige situation og gør en investering i din fremtid

More articles