Reparation af emalje i badekar – en billig løsning

20 October 2021
Astrid Pedersen

editorial

Hvis dit badekar er mere end ti år gammelt vil det med stor sandsynlighed have pådraget sig skader i emaljen på indersiden.

Den før så smukke og skinnende overflade vil i givet fald være misfarvet af kalk og okker fra vandet, og muligvis krakeleret flere steder. Et badekar, som på den måde viser tegn på slitage, er sjældent noget kønt syn, og indbyder i hvert fald ikke til lange afslappende bade.

Du har sikkert af samme grund overvejet at smide badekarret ud, og måske endda skifte til en mere plads besparende bruseniche. Men her bør du tænke dig godt og grundigt om. Dit badekar kan nemlig udgøre et stort aktiv for din bolig.

Sæt det gamle badekar i stand og gør boligen mere værd

Der er stigende efterspørgsmål på boliger med badekar i eget badeværelse. Samtidig bliver der længere og længere imellem denne type huse og lejligheder idet flere og flere bolig ejere vælger at skille sig af med de gamle badekar.

Hvis du således kan prale af et stort og rummeligt badekar står du rigtig godt i en salgs situation. Og du bør ikke lade dig afskrække af overfladiske skader i karrets emalje – for de kan sagtens udbedres. Det er blot et spørgsmål om at få fat på en dygtig badekarsmaler, som kan udføre emaljering af badekar.

Ved emaljering af badekar forstås udskiftning af den slidte emalje på karrets inderside. Dit badekar kan i løbet af kun fire timer komme til at stå som nyt. Og så er det langt billigere at lade badekarret emaljere end det er at skifte det ud.

Find din nærmeste badekarsmaler på Frederiksberg

Er du bosat på Frederiksberg eller i nærmeste omegn hedder din lokale badekarsmaler Emaljemanden. Du kan altid få et gratis og uforpligtende tilbud på renovering af badekar hos Emaljemanden via hjemmesiden emaljering-af-badekar.dk.

More articles