Ryd og og gør rent inden en gulvafslibning

20 April 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Som udgangspunkt skal du ikke lave din gulvafslibning selv, for det skal du lade fagfolk om, som du kan finde her: https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-svendborg/ 

Godt nok er dette link bestemt til en vis landsdel i Danmark, men mon ikke de kan bistå dig et andet sted i landet også – de skal i hvert fald have den varme anbefaling med på vejen herfra!

Men det er sådan set ikke så meget for deres skyld, at vi opfordrer til, at du sørger for at få gjort rent og ryddet op, inden de kommer på besøg.

Eller, det er skam for deres skyld, men det er ikke så meget for, at de skal være gæster i dit hjem og kommer hjem til dig, så du gerne vil præsentere dem for et pænt og nydeligt hjem.

Det er faktisk mest for, at når der er pænt og ordentligt i det område, hvor der skal laves en gulvafslibning, så er det meget lettere for gulvafsliberne at gribe til arbejdet med det samme.

Det kan være, du som kunde har læst noget med, at det er godt, at man sørger for at fjerne alle de ting på gulvet eller gulvene, som man kan, inden gulvafsliberne skal til at gøre deres arbejde, så det har du gjort.

Og det er kun godt, at du har gjort det, men du ved vist også, hvad der sker, når man flytter på møbler og folder gulvtæpper sammen?

Man får øje på en masse skidt, snavs og nullermænd, der ellers var gemt væk – og disse skal også fjernes!

Det er ikke alene af hygiejnemæssige årsager, men det gør det også markant lettere at komme til for håndværkerne, når de skal til at give sig i kast med gulvafslibningen.

Det er ikke forstået sådan, at du skal gøre pertentligt rent på et gulv, der lige skal slibes ned, men det giver et bedre overblik, at man kan se, hvordan gulvet tager sig ud i sig selv uden hindringer for øjet.

More articles