Sådan får du mest muligt ud af SQL kurser

15 March 2021
Cecilie Mortensen

editorial

Sidder du i en virksomhed, hvor I løbende har brug for at håndtere og behandle større mængder data? Så kan der være en stor sandsynlighed for, at I også bruger SQL. Det kan nemlig både være relevant i arbejdet med Excel, VBA, Power Query eller Power Pivot. 

For at få mest muligt ud af dine medarbejderes SQL-kompetencer, så kan det være relevant, at de løbende sendes på kurser. Dette giver nemlig en glimrende mulighed for, at de styrkes i brugen af SQL – og det vil naturligvis være til gavn for virksomheden.

Få det største udbytte af SQL kurser

Findes kurserne på forskellige niveauer? 

Der er flere ting, der kan spille ind på, at dine medarbejdere får et godt udbytte af SQL kurser. En af de ting er, at kurserne kan tilpasses de forskellige niveauer, der måtte være. På den måde udfordres medarbejdere bedst på de områder, hvor de skal styrkes. Ret derfor gerne din opmærksomhed mod, hvilke forskellige kurser der udbydes relateret til SQL. 

Noget der også taler for SQL kurser på forskellige niveauer er, at medarbejderne løbende kan komme på nye kurser, efterhånden som deres kompetencer skal styrkes. Det betyder selvfølgelig også, at du og virksomheden kan blive aflastet en hel del, da oplæring i SQL kan foregå på kurserne, hvis du måtte foretrække det. 

Lav en god forventningsafstemning med kursusudbyderen

Når du skal investere i SQL kurser, kan du måske have en klar idé om, hvad du ønsker efter kurserne. Vend gerne disse ambitioner med kursusudbyderen. På den måde får de gode forudsætninger for at tilpasse kurserne, så indholdet og udbyttet bedst stemmer overens med det, du også forventer.

Ved at have punkterne herover for øje, så gør du sig selv en stor tjeneste. Du øger nemlig chancerne for, at du betaler for SQL kurser, som du og dine medarbejdere får mest muligt ud af. 

More articles