Sådan finder du en kompetent erhvervsadvokat

12 December 2019
Silje Hansen

editorial

Når du skal vælge en erhvervsadvokat til din virksomhed, er der som regel mange forskellige muligheder. Her kan du vælge en enkelt person som din advokat, et mindre advokathus eller et større advokathus. Uanset hvad du vælger, er det en fordel at overveje, hvad du har brug og behov for hjælp til fra en erhvervsadvokat. Herefter kan du undersøge markedet ud fra dine behov og dermed søge efter erhvervsadvokater med netop spidskompetencer inden for det aktuelle område.

En erhvervsadvokat kan som regel hjælpe med mange forskellige opgaver og udfordringer, hvorfor du som regel kan finde kompetent og god hjælp. Der er naturligvis den fordel ved at vælge et større og anerkendt advokathus, at de har flere advokater med spidskompetencer inden for det aktuelle område. Du har dermed god chance for at få flere øjne på sagen, for at få løst den sag eller opgave bedst muligt. Det kan som regel være dyre at vælge et større og anerkendt advokathus, men de har meget på spil og vil som regel derfor gå den ekstra mil for at vinde sagen, når de først går ind i sagen. 

Sådan vælger du den rette erhvervsadvokat

Når du skal vælge en erhvervsadvokat, er det vigtigt at mærke efter. Det er vigtigt at du vælger den rette, som har den indstilling at hjælpe dig og yde den nødvendige sparring for at du er bedst mulig klædt på. Dermed kan du også være sikker på at det er en advokat der har øje for dit bedste, når en kontrakt skal gennemgås. Det er ligeledes vigtigt at sikre dig, at den enkelte advokat eller advokatfirmaet er medlem af advokatsamfundet. Det er din sikkerhed for at advokaten har bestalling fra justitsministeriet. Derudover er det en god ide at forventningsafstemme prisen forinden, så du er sikker på at du har fået en fair pris. 

More articles