Sådan pifter du dit badeværelse op

26 October 2021
Steffen Hansen

editorial

Trænger dit badeværelse til en kærlig hånd, eller måske et nyt look? Hvis ja, så frygt ej. Et badeværelse kan se ud på mange forskellige måde. Det behøver ikke nødvendigvis at være det klassiske hvide badeværelse. Det kan sagtens gøres kreativt. Vi har lavet en liste med tre ting, du kan gøre for at pifte dit badeværelse op. Hvis dette lyder som noget for dig, så læs med her. 

God belysning

På badeværelset er god belysning vigtigt. Et dårligt belyst badeværelse med meget lidt lys kan hurtigt give dit badeværelse et mørkt og trist udtryk. Sørg derfor for at vælge god belysning i form af enten et ovenlysvindue, eller hyggelige lamper. Du kan eksperimentere med placeringen af lys, så du opnår det look, der passer bedst til dig. 

Spraymal dit badekar

Hvis du er lidt træt af dit kedelige hvide badekar, og gerne vil prøve noget nyt, så kan du få det spraymalet. Du kan få malet dit badekar i lige den farve du ønsker, og hvis du samtidig får det emaljeret, så holder farven også længere. Det er dog vigtigt, at du får en specialist til at gøre det for dig, for at opnå det bedst mulige resultat. 

Du kan finde en specialist ved at søge på nettet. Du kan blandt andet prøve at søge på spraymaling badekar, og du vil få en liste over firmaer, der beskæftiger sig med dette. Derefter kan du tage kontakt og høre, hvad de kan tilbyde dig. 

Planter

En tredje ting du kan gøre, for at give dit badeværelse mere liv er ved hjælp af planter. Planter pynter både flot på badeværelset, og giver et lidt eksotisk look. Derudover renser planter luften, og du kan med fordel få glæde af planter, der trives godt i mere fugtige omgivelser. Du kan forhøre dig om, hvilke planter dette gælder for, hos en planteforhandler.

More articles