Sæt gang i parforholdet med sexlegetøj til par

07 December 2019
Astrid Pedersen

editorial

Når man som par har kendt hinanden i nogle år, er det ikke sikkert, at passionen i det erotiske liv flammer med helt samme intensitet som i den første tid. Faktisk beretter langt de fleste etablerede kærestepar eller ægtepar om en faldende frekvens af lagen gymnastik – og det, der måtte være tilbage af sexlivet, er ofte rutinepræget på grænsen til det kedsommelige.

De ulmende gløder, som er efterladt efter det erotiske flammehav, er i fare for at dø helt ud. Der skal et frisk pust til for at få dem til at blusse op igen. Og et sådant kan du få ved at introducere frækt sexlegetøj i den erotiske leg.

Sexlegetøj til par – en velkommen nyskabelse

Før i tiden var sexlegetøj i høj grad tiltænkt singler, som ikke har mulighed for – eller ønsker – at udtrykke deres erotiske lyster og behov i selskab med en partner. Alle kender de klassiske dildoer og vibratorer til kvinder, og de fleste er stødt på pocket pussies, Fleshlight og sexdukker til mænd. Inden for de seneste år har et nyt begreb dog set dagens lys, nemlig sexlegetøj fremstillet til par.

Denne type sexlegetøj er særligt designet til enten at skabe et frækt og pirrende forspil, eller til at højne og forlænge nydelsen for begge parter under selve akten. Se for eksempel de smarte vibrator æg, som hun kan placere i sin trusse, og han kan styre ved hjælp af en app eller en fjernbetjening. Med et vibrator æg kan forspillet forløbe over en hel dag eller aften i byen – og så er der ellers bygget op til den helt store tur hjemme i privaten. Her kan parret så benytte sig af en særlig vibrator, som bibringer forstærket nydelse til begge parter, og kan resultere i den helt store ekstase!

Find guide til sexlegetøj til par på purepleasure.dk

More articles