Send din pakke med Danmarks egen pakkepost

10 September 2020
Astrid Pedersen

editorial

Skal du sende en pakke inden for Danmarks grænser? Så er det en god idé at vælge den mest erfarne operatør på området.

Hvad er PostNord og PostDanmark?

PostNord er tidligere kendt som PostDanmark – og den danske underafdeling af denne nu fælles nordiske koncern er kendt som Post Danmark A/S. Post Danmark A/S er ansvarlig for den interne omdeling og leverance af forsendelser inden for Danmarks grænser.

Den private virksomhed PostDanmark overtog i 1995 forpligtelserne fra det tidligere danske stats monopol Post og Telegrafvæsenet, og efter en række videre udviklinger af virksomhedens services blev denne i 2009 lagt sammen med svenske Posten AB for at danne virksomheden PostNord.

Det er således PostNord du handler med når du ønsker at sende breve eller pakker via PostDanmark, som ikke længere eksisterer som dansk stats monopol.

Hvorfor skal jeg sende pakker gennem PostNord?

Der er mange fordele ved at benytte Postnord som forsendelses operatør – især når du sender pakker og breve inden for landets grænser. PostNord er stadig den mest vel etablerede agent på det danske marked, jævnfør sit tidligere stats monopol, og vil derfor kunne tilbyde en solid og fleksibel service.

Du vil altid kunne finde et PostNord posthus eller en pakkeshop eller pakkeboks i nærheden af dig. Disse findes som regel i indkøbscentre og supermarkeder, på tankstationer, i kiosker eller frit stående i sikrede bokse med adgang ved hjælp af kode døgnet rundt.

Med den smarte PostNord app kan du som afsender eller modtager tracke forsendelsen fra den afsendes og til den når frem til sin destination. Ønsker du således at tilbyde din modtager den mest fleksibel og kundevendte service i forbindelse med forsendelse af pakke kan du således med stor fordel vælge PostNord som din udbyder.

Du kan læse mere om PostNord og PostDanmark på hjemmesiden pakke.dk

More articles