Skift selv din iPhone 11 skærm

09 December 2021
Agner Clausen

editorial

Er skærmen til din iPhone 11 gået i stykker? Det kan let ske. Måske har du tabt grebet om den, eller den er faldet ud af din lomme. Hvad der end er sket, skal telefonen repareres. For det går ikke at leve med en smadret skærm, og det er for dyrt at kassere den og købe en ny iPhone. Med en ny skærm kan den nogle år til.

image

Skift selv din iPhone 11 skærm!

Men hvordan gør man? Man kan jo sende den på værksted. Det er en mulig løsning, men også en dyr løsning. En bedre løsning er at selv skifte iPhone skærmen. Men det er ikke en løsning for mig, siger du måske. Jeg er alt for fummelfingret til at kunne reparere en iPhone. Det kommer måske som en overraskelse for dig, at det ikke er svært at skifte en iPhone 11 skærm. Her er nogle tips til, hvordan du gør.

Hvordan gør man?

Du kan købe iPhone skærme på nettet. For eksempel hos phone-parts.dk. Fordelen ved at købe din iPhone 11 skærm hos phone-parts.dk, er at du her også finder det værktøj, du har brug for for at skifte skærmen. Og de har også samlet step-by-step guides til, hvordan du gør. Sidst, men ikke mindst, kan du kontakte deres kundeservice / teknikkere, som hellere end gerne vil hjælpe dig videre, hvis du skulle støde på problemer undervejs. Du bliver med andre ord holdt i hånden hele vejen, så det kan ikke gå galt.

Der er mange fordele ved at skifte skærmen på din iPhone 11, i stedet for at kassere den. Der er selvfølgelig mange tusind kroner at spare. Men det er også godt for miljøet, hvis vi førsøger at reparere ting, der er gået i stykker, i stedet for at smide dem ud. Ofte er ting bygget til at kasseres når de går i stykker, men med lidt opfindsomhed og hjælp, kan de i mange tilfælde repareres og leve nogle år til.

More articles