Slib dine trægulve og få en helt ny bolig

20 April 2020
Mette Nielsen

editorial

Vidste du, at du kan forny hele udtrykket i din bolig blot ved at få slebet dine trægulve og give dem en overfladebehandling, der passer til din stil? Du behøver ikke at købe helt nye gulve for at opdatere dit hjem, for hvis du bor med solide trægulve, kan de som regel tåle en let gulvafslibning, og på den måde kan du give nyt liv til din bolig uden den store udskiftning.

Går du rundt derhjemme og synes, at dit hjem ser lidt træt og slidt ud, så er det måske fordi det faktisk er det. Tænk dig om, hvornår har du sidst fået gjort noget ved dine gulve, malet dine vægge, fikset små skavanker og andre ting som trænger?

Hvis det er længe siden, så er det nok på tide at gøre noget ved sagerne, hvis du gerne vil bo i et hjem, der ser alt andet end slidt ud. 


Start med basen
Når du overvejer at gøre noget godt for din bolig, så er det vigtigt at starte med basen. Få styr på de elementære ting i din bolig, så vil du opleve at hele stemningen løfter sig. Ofte har vi en tendens til at tro, at et nyt tæppe til sofaen eller en ny vase på bordet kan pifte et helt hjem op. Og det kan det da også til en vis grad, men hvis gulvene er grimme og hjemmet generelt er slidt, så er glæden kort og alt det slidte vil skinne igennem.

Vil du opdatere dit hjem, så start med dine gulve. De er basen for hele vores færden i vores hjem og udsættes hver dag for meget slid. Bor du med trægulve og får lavet en gulvafslibning, vil du opleve, at de igen kan blive flotte. Når du får lavet en gulvafslibning, står du tilbage med en renere base, du kan bygge videre på med en god overfladebehandling.

More articles