Spar mange penge og få grønnere varme emd en varmepumpe

08 June 2022
Astrid Pedersen

editorial

Overvejer du at anskaffe en varmepumpe? Så kan du med fordel læse med her.

Hvilken slags varmepumpe kan jeg få?

Hvis du ønsker at varme din bolig op ved hjælp af en varmepumpe, skal du ved indkøb af denne tage hensyn til husets nuværende opvarmnings form. Hvis du benytter elektriske varme apparater i forbindelse med opvarmning af stuer og værelser, kan du udskifte disse med luft til luft varmepumper.

En luft til luft varmepumpe opvarmer luften på langt mere effektiv og hensigtsmæssig vis end en af de dyre el radiatorer. Du sparer penge og får samtidig et renere og sundere indeklima, da en luft til luft varmepumpe renser luften i forbindelse med cirkulation og opvarmning.

Varmepumpe

Fyrer du der imod med olie, piller eller gas, kan du med stor fordel skrotte fyret til fordel for en luft/vand varmepumpe. På den måde kan du spare mange penge på din varmeregning, og du får i tilgift en langt mere driftsikker løsning. En varmepumpe går ikke ud nær så hurtigt som et fyr, skal ikke renses nær så ofte, og kræver ikke hyppig påfyldning af brændstof.

Hvor meget kan jeg spare ved at skifte til en varmepumpe?

Uanset om du skifter til en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe kan du regne med at skære helt op til tres procent – i mange tilfælde endda mere – af dine årlige omkostninger i forbindelse med opvarmning af dit og din families huse. Det er en forskel der kan mærkes. Og så gør du oven i købet klimaet en kæmpe tjeneste.

Få hjælp til at vælge en luft til vand varmepumpe i den rette størrelse

Hvis du er i markedet efter en luft/vand varmepumpe bør du få professionel assistance til at vælge en varmepumpe som i størrelse matcher din bolig. Læs mere på Amalo.dk.

More articles