Vær perfektionist ved maling af enkelt væg

23 February 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man skal selvfølgelig altid gøre sit job godt nok, om det så er for en selv som almindelig person, som en tjeneste, og specielt hvis man er blevet hyret ind til at klare en opgave for en kunde.

Men der kan også være et punkt, hvor man bliver for detaljeorienteret omkring et projekt, at man ender med at trække tingene i unødigt langdrag.

Til sidst ser man sig blind på opgaven, at man udelukkende ser fejl og mangler, rakker sig selv ned og ikke får lavet arbejdet, selvom man faktisk er på rette spor, og kunden ligefrem udviser positivet omkring arbejdet.

Men nogle gange har man måske en mere enkel og let opgave at gribe til, hvor man så virkelig kan tage sig tiden til at gøre det noget nær perfekt.

Dette kunne være, hvis man har at gøre med at skulle male en enkelt væg.

Så kan man virkelig sætte malertapen op med millimeters præcision, man maler efter i de mindste kanter med mange forskellige pensler for at få alle områder med, man stryger med penslen på en bestemt måde for at få det rette lags mængde på med videre.

Den slags har man normalt måske ikke tid eller overskud til, når man har at gøre med at skulle male mange andre vægge, og der dingler en stram deadline over en.

Så er man formentlig nogle gange nødt til at gå på kompromis med ens indre perfektionist eller netop forklare, hvorfor man ikke gør dette eller hint, fordi man skal være færdig til en bestemt tid.

Men nu har man tid til at male efter måske en ekstra gang eller lige klare de små helligdage, man ellers håber, at andre folk vil overse.

Dette er måske endda også chancen, hvor man kan afprøve nogle andre teknikker til at male med, som man ellers ikke kan.

More articles