Videoovervågning af boligen – den ultimative indbrudssikring

23 January 2022
Astrid Pedersen

editorial

Hvis du ønsker at sikre dit hjem optimalt mod indbrud og tyveri kan du installere moderne låse og en effektiv alarm. Og der ud over kan du vælge at opsætte overvågningskameraer til overvågning af hvert enkelt rum i boligen.

Opsætning af videoovervågning – nemt og hurtigt

Der er faktisk intet til hinder for at du selv monterer og installerer dine overvågningskameraer til videoovervågning. Dette er en billig løsning idet du ikke behøver at hyre fagfolk ind til opgaven. Og så kan du sætte dine kameraer op hvor du selv mener de passer bedst.

Når du opsætter overvågningskameraer skal du selvfølgelig sørge for at de er fastgjort på en måde så de ikke nemt kan fjernes igen. Et udendørs opsat overvågningskamera bør sidde i en højde så det ikke kan nås.

videoovervågning

Det er en god idé at anbringe kameraet hvor det tydeligt kan ses, for dette kan have en afskrækkende effekt på potentielle tyveknægte. Ingen har lyst til at havne på de knivskarpe optagelser et overvågningskamera anno 2022 kan levere, også når det er mørkt.

Inden døre bør du sætte et kamera op i hvert rum. Så får du den optimale overvågning af hele boligen. Samtidig øger du sandsynligheden for at få optagelser af gerningsmændene som faktisk kan bruges i forbindelse med politiets opklarings arbejde.

Du kan bruge optagelser fra hvert overvågningskamera som dokumentation over for dit forsikringsselskab så det bliver nemmere for dem at beregne din samlede erstatnings sum. Og du vil faktisk kunne opnå en lavere præmie hvis du har videoovervågning i din bolig.

Hvor kan jeg købe overvågningskameraer til gode priser?

Hvis du leder efter billigt udstyr til videoovervågning af din private bolig kan du finde hvad du søger hos DKKamera. Du kan læse mere og se det store udvalg af overvågningskameraer i den online shop på hjemmesiden dkkamera.dk

More articles