Bær begravelse i dig selv

07 April 2021
Anders Lundtang Hansen

En begravelse kan være hård nok i sig selv, og den kan heldigvis blive gjort godt nok efter bestemmelserne, lovgivningen, og hvad man som efterladt eller afdød i testamentet har angivet, at man ønsker gjort i den forbindelse.

Men det kan også være en svær situation at stå i bagefter, hvor man bare ønsker, at man kan komme videre, men man som sådan ikke bare kan lade det hele gå ubemærket hen.

Man skal da også bare give los på følelserne i den forbindelse, men alting skal gøres til sin tid, så det er måske ikke under begravelsen, at man skal gøre den slags.

Måske har man set i udsendelser af dokumentarer, at man kan gøre den slags i andre lande, hvor man er bedre til at tale om den slags angående døden, men den slags gør vi ikke så meget af herhjemme.

Begravelsen er din sidste mulighed for at sige farvel

Så når begravelsen melder sin ankomst, så er det her, at man har forberedt sig på, at det bliver hårdt, men der er ikke andet at gøre, så man skal igennem det.

Derfor kan det være en smart strategi, hvid man forsøger at tale ud om det inden begravelsen, hvad man sidder og føler i den forbindelse, så det ikke vælter ud af en, når man sidder under begravelsen.

Der er altid også en tid bagefter, hvor man kan snakke alt det igennem, men under begravelsen i sig selv bør man forsøge at beherske sig, da det er mere sømmeligt i vore dages samfund, at man holder følelser inde i sig.

Man skal nok også bagefter kunne finde nogle og noget, som man kan tale til og få sat ord på ens tanker ved at miste, om de så er store eller små.

Det hele skal skam ud, men det skal gøres til den rette tid.

More articles