Få professionel gulvafslibning i København

25 June 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er dine trægulve grimme, udtørrede og splintrede i overfladen? Så bør du tage kontakt til dit lokale gulvfirma med henblik på et tilbud på gulvafslibning og efterbehandling af gulvene.

Hvorfor ikke bare slibe trægulvene selv?

Mange bolig ejere vælger selv at slibe deres trægulve – og flere bliver overraskede over hvor omstændeligt og besværligt dette stykke arbejde egentlig er.

Selv om du selv kan gå ned i dit lokale byggemarked og leje en maskine til afslibning af gulve er proceduren ikke så enkel som man måske skulle tro. Faktisk kræver det et sikkert og rutineret håndelag at gennemføre en gulvafslibning til perfektion, og der igennem opnå et smukt resultat.

Det kræver en del kræfter og en god koordinations evne at manøvrere det tunge maskineri i jævne bevægelser således at gulvets overflade bliver ensartet. For at komme ud i alle kroge og rundt om samtlige hjørner vil du skulle have erfaring med denne opgave. Ellers risikerer du at resultatet i bedste fald bliver middelmådigt. Og i værste fald kan du beskadige gulvet.

Samtidig skal du regne med at det ikke er nogen gratis omgang selv at forestå afslibning af gulve i sit hjem. Du skal ud og leje en maskine til formålet, og du skal belave dig på at leje den i flere dage. Du skal selv betale for de materialer som anvendes – og køber du disse i detail handelen er de en del dyrere end hvis et gulvfirma indkøber dem. Regner du disse omkostninger sammen, og lægger du dit forventede antal arbejdstimer oven i, står det klart at det bedst kan betale sig med en dygtig faglært håndværker på opgaven.

Hvem kan hjælpe mig med en billig gulvafslibning i København?

Leder du efter et pålideligt gulvfirma i København kan du med fordel vælge DBF Gulvservice – læs mere på gulvafslibning-priser.dk

More articles