Find din vinterparfume online

21 November 2019
Astrid Pedersen

editorial

Når sommer perioden er overstået, med sine lyse nætter og lange, varme dage, er det på tide at trække i de lune gevandter. De færreste går i lette sommerkjoler og sandaler, når vintermørket sænker sig, og temperaturen falder. Så hvorfor skulle du bruge den samme parfume både sommer og vinter?

Find den rette parfume til den kolde tid

Sommeren byder som regel på lette og luftige materialer, når vi vælger tøj. Den tunge foundation skiftes ud med solbeskyttende creme med en høj UV faktor, og håret får lov at sætte sig selv ved hjælp af saltvand, sol og den forfriskende sommerbrise. I sommer perioden vil de fleste ligeledes vælge en parfume, som er let og volatil, måske endda blomsteragtig eller helt naturlig.

Et eksempel herpå kan være de klassiske dufte fra den kendte producent Clean, som har specialiseret sig i dufte med navne så som Solar Bloom, Rain, Warm Linen og mange andre, som vækker associationer om solskin, duftende blomster eng eller regn på en nyslået græsplæne.

Men din vinter parfume bør være lidt mere bastant, eventuelt krydret med de traditionelle julekrydderier så som vanilje, kanel stjerneanis og andre forførende dufte. Dette behøver ikke at gøre din parfume tung eller kvalm, blot mere velegnet til de hyggelige aftener med ild i brændeovnen, en simre ret på komfuret og en kop varm kakao i hånden.

Køb parfumer online

Når du har fundet din rette vinter parfume, kan du med fordel bestille den i Sephoras online shop. Her finder du parfumer fra blandt andet Dolce&Gabbana, Escada, ESCENT, Estée Lauder, Giorgio Armani, Giorgio Armani, Gucci, GUERLAIN, HERMÈS, Hugo Boss, Jimmy Choo, Kat Von D, KENZO, Lancôme, Marc Jacobs Parfums, Acqua Di Parma, Biotherm, Biotherm Homme, Calvin Klein, Caron, Caudalie, Chloé, Clean, DIOR, Narciso Rodriguez, Paco Rabanne, Sol de Janeiro, Tonymoly, Van Cleef & Arpels og Yves Saint Laurent. Se dem alle på sephora.dk

More articles