Find professionel hjælp til pladearbejdning i Horsens

18 March 2022
Silje Hansen

editorial

Har du et produkt, som du gerne vil have udviklet eller en ide, som du skal bruge hjælp til at realisere. Hvis det handler om pladebearbejdning, så er det vigtigt at finde en specialiseret virksomhed der kan hjælpe med det. På denne måde kan du få din ide til at blive til virkelighed. 

Pladebearbejdning er et bredt begreb. Det dækker som udgangspunkt flere forskellige opgaver, som du kan få hjælp til. Der er nemlig flere forskellige processer forbundet med pladebearbejdning. Det er alt lige fra at skabe et design til skæring, bukning og svejsning. Hvis du f.eks. skal bruge hjælp til at færdigudvikle et produkt, kan du samarbejdet med et smedevirksomhed for at se forskellige udgaver af produktet. 

Her er det vigtigt at vælge en samarbejdspartner, som har en bred maskinpark og stor erfaring med udvikling af forskellige produkter i metal. Det kan have stor betydning for samarbejdet og det færdige resultat alt efter, hvem du vælger til opgaven.

pladebearbejdning

Vælg den rette virksomhed til pladebearbejdning 

Der er i dag flere virksomheder som tilbyder hjælp til pladebearbejdning. Her kan du enten få hjælp til dele af processerne eller alle processer som bukning, svejsning og afgratning

Det er en fordel at søge lokalt i det område, hvor du selv holder til. Dermed er det lettere for dig at sætte et møde op og følge med i processen, når dit produkt bliver udviklet. Der kan være behov for at mødes flere gange for at udveksle ideer til at komme godt i mål. 

JS Metal: Den bedste virksomhed til pladebearbejdning i Horsens

JS Metal har i dag mere end 20 års erfaring med pladebearbejdning. Du er derfor i gode og trygge hænder, når du vælger at samarbejde med JS Metal. De har arbejdet med et hav af forskellige opgaver og udfordringer gennem de sidste mange år. De har derfor nogle af de bedste maskiner og mennesker bag sig for at hjælpe dig.

De er i dag i stand til at skære op til 25 mm plader og bukke materialer med en kapacitet helt op til 200 tons. Der er derfor gode muligheder for at skalere dit produkt.

More articles