Find smykker fra Heiring online

20 January 2020
Astrid Pedersen

editorial

Sig nærmer foråret, med alt hvad dette indebærer af bryllupper, jubilæer, barnedåb, konfirmationer, studenter gilder og andre lignende fejringer. De fleste af disse lejligheder kræver gaver – og helst af den personlige og gennemtænkte slags. Er du i tvivl om, med hvilken type gave du skal begave de kvindelige hovedpersoner ved disse begivenheder, går du sjældent galt i byen med klassiske smykker af høj kvalitet. Og en oplagt gave idé til den unge konfirmand eller den rødmende brud er de skønne og helt unikke smykke designs fra Heiring.

Hvad er Heiring?

Heiring er navnet på en dansk smykke producent, som siden 1976 har fremstillet charmerende smykker i utroligt smukke og stilrene designs. Heiring er især kendt for de fine skytsengle, som fås i flere versioner – for eksempel som vedhæng til halskæder, som charms til armbånd, eller som ørestikker. En skytsengel er et himmelsk væsen, som passer på dig igennem hele livet – og dermed er skytsenglen fra Heiring en oplagt gave idé til dåbsbarnet, konfirmanden, studinen eller 18 års fødselaren.

Blandt andre kendte Heiring smykker finder vi Feather – en serie ligeledes bestående af vedhæng, armbånd, ringe og øreringe, og som afbilder smukke, stiliserede fjer. Fjerene fra Heiring findes i flere størrelser og i forskellige materialer, som kan kombineres i det uendelige. Disse utroligt elegante og eksklusive smykker klæder enhver stil og kvalitets bevidst kvinde, og er dermed et sikkert bud på en gave til bruden eller kollegaen, som fejrer jubilæum.

Hvilke smykker fra Heiring kan jeg købe online?

I den kendte smykke handler Fangels online shop på fangels.dk finder du et stort og velassorteret udvalg af de lækre Heiring smykker. Når du køber Heiring smykker via fangels.dk, kan smykkerne byttes inden for fjorten dage i en af Fangels 300 fysiske butikker landet over.

Se hele udvalget på fangels.dk

More articles