Gulvafslibning Horsens ved dygtig og erfaren håndværker

28 March 2019
Astrid Pedersen

editorial

Et træt og gråligt trægulv er sjældent noget stort aktiv for en bolig. Trægulvets slidte udseende vil uvægerligt smitte af på rummene og forværre det overordnede indtryk. Dette kan have stor betydning, når du står for at skulle sælge din bolig. Dine potentielle købere vil vurdere boligen på basis af deres første indtryk – og hvis dette er lurvet og fyldt med skønhedspletter, vil det i sidste ende påvirke den pris, du kan forvente at få for dit hus eller din lejlighed.

Forskøn din bolig – og forøg salgsprisen

Blandt de mange tiltag, du selv kan gøre for at få din bolig til at fremstå indbydende og lækker, er maling af vægge og lofter, opfriskning af lakering på træværk (for eksempel paneler, dørkarme og vinduesrammer), afkalkning af badeværelset – og så selvfølgelig afslibning og behandling af dit trægulv.

Et trægulv, som dækker hele boligen, kan komme til at ligne en million efter en grundig og effektiv gulvafslibning. En gulvafslibning behøver ikke at være særligt dyr – og i betragtning af, hvor meget du kan forvente at øge salgsprisen på din bolig, er en professionel gulvafslibning hele investeringen værd.

Lad en dygtig gulvmand forestå afslibning af dit trægulv

Lad det være sagt med det samme: Du sparer faktisk ikke det store ved selv at foretage din gulvafslibning. En professionel fagperson med mange års erfaring inden for slibning og behandling af trægulve vil kunne opnå langt smukkere og mere ensartede resultater – og så slipper du selv for besværet med at leje slibe maskine og skulle bugsere den frem og tilbage, eventuelt op ad trapper. En professionel gulvmand vil samtidig kunne sikre, at dit gulv får en behandling, som passer til dets type og beskaffenhed. Og så kan du glæde dig over det smukke resultat, samt den umiddelbare forøgning af din boligs værdi.

Bliv klogere på gulvafslibning på gkservice.dk

More articles