Kvalificeret køleservice til erhverv og privat

05 April 2020
Astrid Pedersen

editorial

Skal du have etableret køleservice i dit private hjem, i dine staldbygninger eller på dit kontor? Så kan du med fordel kontakte Give Køleservice.

Hvem er Give Køleservice?

Give Køleservice er en virksomhed med speciale inden for varme, ventilation og køleservice – såvel i private boliger som i erhvervs ejendomme, i industri komplekser og i bygninger med relation til landbruget. Give Køleservice opererer fortrinsvis i Vejle og i nærmeste omegn, hvor de dygtige og erfarne teknikere – her under autoriserede VVS installatører samt autoriserede elektriker eller el installatører med efter uddannelse som kølemontører – løser opgaver for privat kunder og virksomheder i alle størrelser.

Give Køleservice har ISO9001:2015 certificering, hvilket er din garanti for at alt arbejde udført af Give Køleservice opfylder samtlige krav og standarder som anført i den gældende lovgivning.

Hvad kan Give Køleservice tilbyde?

Hos Give Køleservice kan du få løst alle opgaver, som vedrører køleservice. Du kan for ekempel kontakte Give Køleservice hvis du ønsker hjælp i forbindelse med udvælgelse, montering og installering af en luft til vand varmepumpe eller af en luft til luft varmepumpe i dit private hjem.

Skal du have etableret et jordvarme anlæg på din grund, kan Give Køleservice også hjælpe med at optimere denne løsning. Give Køleservice lytter først og fremmest til dine ønsker, og søger at imødekomme dine behov med en kundevendt attitude og en høj grad af professionalisme. Sammen kan I finde en løsning, som både er energi besparende, holdbar og fremtids sikker.

Give Køleservice sætter en stor ære i at undersøge alle mulige løsninger, førend du lægger dig fast på en bestemt form for køleservice. Når du lader Give Køleservice varetage opgaven, kan du være sikker på at den bliver løst med omhu og faglig stolthed. Du vil ikke fortryde, at du valgte Give Køleservice til at hjælpe med dit køleservice problem!

Du kan kontakte Give Køleservice via hjemmesiden givekoleservice.dk

More articles