Vær omhyggelig når du vælger værktøj

12 February 2022
Lotte Hindsberg

editorial

Når du skal købe nyt værktøj, er det en god ide at være omhyggelig med hvad du vælger. Både så det holder længere, men også så du ikke ender med at have noget liggende som du ikke bruger. Det er også vigtigt at du ved siden af pris og kvalitet, også er opmærksom på hvor tungt det er.

Jo tungere værktøjet, er jo kortere tid vil du kunne bruge, det uden at skulle holde pause. Det er især noget du som kvinde skal være opmærksom på. Det kunne f.eks. være værktøj eller haveredskaber fra makita, du kunne kigge på.

Hus & Have

Batteridrevet værktøj og haveredskaber

Har du brug for værktøj eller haveredskaber der er elektriske, kan du enten vælge noget med ledning eller med batteri. Som regel er værktøj og haveredskaber med ledning er som regel lettere, men det kan også være besværligt at gå rundt med en lang ledning, for ikke at sige de gange man kommer til at ødelægge ledningen. 

Som regel er værktøj og haveredskaber der bruger batteri lidt tungere, så man skal være opmærksom på, at man måske bliver nød til at holde pause. Til gengæld får du en lang større fleksibilitet.

Når du skal vælge værktøj der benytter sig af batteri, er det en god ide at vælge et mærke, der benytter sig af den samme størrelse batteri, så du ikke behøver at have mange batterier liggende, som alle passer til forskellige typer værktøj eller haveredskaber. Ved at vælge det samme mærke kan du blot skifte batteriet ud med et andet, hvis det løber tørt og du behøver ikke vente til det er ladet op igen.

Vær derfor omhyggelig når du vælger dit værktøj eller haveredskaber, så du er sikker på at de har et stort sortiment, så du ikke skal ud og starte forfra med et andet mærke.

More articles