Byg din egen terrasse

advertorial

Solen kommer mere og mere frem, og så får man lyst til at sætte sig ud med en god kop kaffe og en avis. Har du ingen terrasse? Måske skulle du få bygget en – ud og køb terrassebrædder!

En dejlig solskinsdag på en læfyldt terrasse, en god og bekvem stol, fødderne op og så en kop kaffe, en cola eller et køligt glas hvidvin. Og så et blad, avisen eller en god bog og bare nyde livet og lade roen falder på sig. Herligt. det er lækkert at have en terrasse, hvor du kan nyde solen og få lys.

Du kan enten få en tømrer til at lave dig en terrasse, hvis du har pladsen. Eller du kan kaste dig ud i det som et gør-det-selv projekt. Uanset om du vil lave det selv eller hyre en fagmand til det, så skal der bruges en masse terrassebrædder. De findes i forskellige kvaliteter, typer, profiler, tykkelser og sorter, så der er noget at vælge imellem når der skal bygges terrasse.

Lavpristræ, Trælast, Byggecenter, Træhandel

Hvilket træ skal jeg vælge til min terrasse ?

Terreassebrædder er ikke bare terrassebrædder. Trykimprægneret træ, kompocit træ, hårdt træ som Bangkirai og Cumaru – der er nok at vælge i mellem. Der er forskel på træets egenskaber, holdbarhed, udseende og selvfølgelig vil der også være forskel på hvad brædder koster afhængig af dit valg af type og træsort. Det er derfor ikke ligegyldigt hvad du vælger. 

Det danske klima kan være hårdt ved træ udendørs. Med den almindelige grønlige imprægnerede terassebrædde får du i hvert fald noget, der holder fornuftigt. Men bryder du dig ikke så meget om den særlige farve er der mange andre muligheder som også tåler det danske vejrlig. Der findes også de bruneimprægnerede brædder, der har riller på den ene side. Spå kan du vælge den rillede eller glatte side opad.

Flere Nyheder